Over ons

DienstenChequebedrijf Bocholt vzw oftewel DCB is een erkende dienstenchequeonderneming en is gegroeid uit PWA-DCO Bocholt. Via het systeem van Dienstencheques bieden wij u:

  • professionele huishoudhulp aan particulieren, of
  • een job als huishoudhulp.

Dienstencheques zijn een meerwaarde voor gebruiker en voor de huishoudhulp

Met meer dan 20 jaar ervaring en een lokale verankering. Onze professionele huishoudhulpen komen uit de directe omgeving en dat is niet alleen praktisch en efficiënt maar het geeft ook een sfeer van vertrouwelijkheid. Onze huishoudhulpen presteren meer als 53.000 uren per jaar bij meer dan 350 gezinnen in en rond Bocholt.

We zoeken steeds naar een goede match tussen gebruiker en huishoudhulp. Het moet voor beiden klikken en daarom is onze persoonlijke aanpak en een directe dienstverlening zeker een meerwaarde.

Wat is een dienstencheque?

Een dienstencheque is een betaalmiddel waarmee u als particulier huishoudelijk werk thuis kan laten uitvoeren. Alleen erkende dienstenchequebedrijven mogen dienstencheques ontvangen als betaalmiddel. Een dienstencheque kost € 9,00 waarvan 30 % fiscaal aftrekbaar is. Na de belastingvermindering kost een dienstencheque slechts € 6,30. Iedere cheque geeft recht op 1uur hulp.
Voor uitgebreide informatie of voor het downloaden van de brochure ga naar http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/